TIMMERWERK UIT SINT-NIKLAAS: GESPECIALISEERD IN GEVEL- EN TIMMERWERKEN

 

Tijdloos en duurzaam vakmanschap

 

Timmerwerk uit Sint Niklaas is gespecialiseerd in gevel- en timmerwerken. We gebruiken het woord gespecialiseerd niet zomaar. Timmerwerk kiest resoluut voor een totaalaanpak met hedendaagse materialen en de nieuwste technieken. Je kan ons contacteren voor een nieuwbouwproject, maar ook voor renovaties.

 

Timmerwerk pakt het projectmatig aan en verzorgt gevelwerk, schrijn- en timmerwerken, zolderafwerking, plaatsen van trappen en houtskeletten. De uitvoering? Die is tot in de perfectie, want we voeren alle werken zelf uit.

 

___________________________________________________

 

 

___________________________________________________

 

 

Een persoonlijke service

 

We houden het bij Timmerwerk bewust klein, zo zijn we er zeker van dat we jou als klant én jouw project alle aandacht kunnen geven die jullie verdienen. We houden van duidelijke afspraken en een volledige afwerking. Om je een nog completere service te kunnen garanderen, werken we bovendien samen met Dakmanschap. Zo heb je als klant één aanspreekpunt voor de totale afwerking van je zolder en dak. We garanderen een hoge afwerkingsgraad die voldoet aan de nieuwste standaard.

Veelzijdige en gedurfde realisaties

 

Timmerwerk heeft de nodige vakkennis, maar ook voldoende lef. We durven de lat hoog te leggen en een stapje verder te gaan.

 

Dat doen we door de materiaalkeuze én door de vormgeving en afwerking. Zo werken we onder andere ook met Rockpanel® om je gevelbekleding of dakgoten een eigentijdse look mee te geven, die bovendien ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Kortom, Timmerwerk, uit Sint-Niklaas houdt van uitdagende projecten en tijdloze realisaties. Benieuwd naar onze realisaties of onze voorwaarden? Neem vandaag nog contact met ons op.